De Bison Perfect is een van de weinigen die naast het reparatie van kleding ook reparatie aan schoenen doet. De Bison Perfect houd zich jaren lang bezig met het onderhouden van schoenen. Het is een gebied waar we in Amsterdam ervaring mee hebben in de jaren dat we er mee bezig zijn. Onze prioriteit is het tevreden stellen van onze klanten.  Wat betreft schoenen kan bij ons op alle manieren gerepareerd en opgeknapt worden. Hierbij kunt u denken aan het vernieuwen van uw hakken en zolen.  We zijn namelijk gespecialiseerd in het vernieuwen van complete onderwerken voor heren en dames schoenen. Ook kunt u terecht bij ons als uw schoenen scheuren hebben versleten of verouderd zijn en die een opknap beurt nodig hebben. Kom eens langs bij De Bison Perfect en loop comfortabel in uw schoenen en merk het verschil.

Het gevaar van versleten hakken en zolen is dat je er sneller pijn aan uw voeten kunt krijgen. Het weggooien van uw lievelingsschoenen zou natuurlijk heel jammer zijn, daarom staan wij altijd voor u klaar. Met de ervaring die we hebben in dit vakgebied kunnen wij u de benodigde advies geven over uw schoenen. De Bison Perfect biedt hoge kwaliteit en zorg voor een glimlach en het vernieuwen van uw schoenen zorgt natuurlijk ervoor dat u sterker in uw schoenen staat. ‘When one door closes, another shoe box opens’ De Bison Perfect is jouw shoe box in Amsterdam. Het repareren van uw schoenen heeft tijd en aandacht nodig en dat zijn uw schoenen zeker waard. De Bison Perfect staat open voor vragen wat betreft uw schoenen, dus kom gerust langs en wij zorgen ervoor dat uw schoenen het langer volhouden met de juiste handelingen.

Bij De Bison Perfect vind u alle producten om uw schoenen te verven en weer als nieuw te laten lijken. Hierbij kunt u denken aan schoenverf waarvan we ruim 50 verschillende soorten kleurtonen hebben wat betreft leder en suède. Ook kunt u terecht voor care producten, onder andere ‘rain protection spray’ en allerlei diverse protectie producten om het levensduur van uw schoenen te verlengen en het materiaal te beschermen. Wij nemen onze tijd voor de juiste en persoonlijke advies wat passend is voor uw schoenen. De Bison Perfect biedt hoge kwaliteit producten van betrouwbare leveranciers die er voor streven om de beste merken hakken/zolen diverse schoenverf- en creme aan te leveren waar we u blij mee kunnen maken.